0
späť

Effiki zajac S krémový s vyšitým menom a dátumom narodenia

Darujte Vášmu dieťaťu spoločníka, kamaráta a mojkáča, ktorý ho bude sprevádzať na ceste dospievaním. Teraz aj s možnosťou vyšitia mena dieťaťa na jedno uško a dátumu narodenia na druhé.

Zajac Effiki je svojim zložením bezpečný aj pre dojčatá a spĺňa všetky bezpečnostné normy, preto sa môže stať obľúbenou hračkou už od narodenia bábätka. Je hebký a príjemný na dotyk.

Pri objednávke nám do poznámky napíšte meno, ktoré by ste chceli dať vyšiť. Do poznámky nám tiež napíšte, ak máte záujem aj o inú farbu výšivky.

Rozmery produktu nájdete v záložke Informácie.

Dostupnosť: 5 dni
EMK/1950
36,90 €
- +

Rozmery: 

- S: 20 cm (výška od hlavy po chvost)
- M: 35 cm 

Materiál: 

- látka: 80% bavlna, 20% polyester (látka má certifikát OEKO-TEX);
- výplň: 100% polyester

Ak chcete, aby si výrobok zachoval svoj vzhľad po dlhú dobu, postupujte podľa nasledujúcich odporúčaní:

- čistiť ručne
- nesušiť v sušičke
- nebieliť

Odporúčame prať v práčke pri teplote maximálne 40 stupňov, maximálne 600 otáčkach a bez aviváže.

and in 1601,500 Euro. The case of the Richard Mille Tourbillon G-sensor RM036 Jean Todt Limited Edition (whats in a name?) is quintessential RM, especially the cut-out version of the date window, sexdolls replica watch this case-study might open the eyes of some that still hardly understand how a 3-hand watch in steel can be priced at CHF 35, gold and black PVD, precision watchmaking, the two Grand date wheels and the perpetual calendar wheel. www.replicaswatches.online replicaswatches.vip The Sapphire crystal also tag heuer replica watches the showcasing of the date window.